Υπηρεσίες μάλαξης (massage)

Ελάτε να χαλαρώσετε με ένα καταπληκτικό μασάζ που σας προσφέρουμε στον χώρο μας!
Ελάτε να μας πείτε ποιο σημείο του σώματός σας θέλετε να «δουλέψουμε» περισσότερο! Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας ακούσει και αναλόγως θα αναλάβει την κάθε περίπτωση ξεχωριστά!
Στόχος μας να αισθανθείτε άνετα και να σας αναδείξουμε τα πραγματικά οφέλη που απλόχερα χαρίζει το μασάζ!

wellness-589770__340

Επεξήγηση/ανάλυση των ειδών μαλάξεων:

  • Relax massage (Διάρκεια: 50 λεπτά): Χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα με αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα αρωματικών φυτών και βοτάνων, που διαθέτουν θεραπευτικές ιδιότητες με στόχο την γενική χαλάρωση του σώματος και την ευεξία.
  • Relax massage (Διάρκεια: 30 λεπτά): Χαλαρωτικό μασάζ στην πλάτη, τη μέση, τον αυχένα και τα άκρα. Σχεδιασμένο για την αποβολή της έντασης και την ανακούφιση από τους μυικούς πόνους, επιτυγχάνοντας χαλάρωση και ψυχική υγεία.
  • «Ευεξία» massage (Διάρκεια: 60 λεπτά): Θεραπευτικό μασάζ σε όλο το σώμα, στο κεφάλι, το πρόσωπο και τον αυχένα, με στόχο την αύξηση της φλεβικής κυκλοφορίας, την τόνωση του ανοσοποιητικού, τη μείωση του μυικού καμάτου, τη λύση των μυικών συσπάσεων και τη μείωση του άγχους.
  • Deep tissue massage (Διάρκεια: 40 & 60 λεπτά): Οι μαλάξεις εφαρμόζονται σε όλες τις εν τω βάθει μυικές ομάδες με έντονες πιέσεις από τις γροθιές, το θέναρ και τους αγκώνες, με στόχο την αποβολή του γαλακτικού οξέως, την τόνωση, τη μυική χαλάρωση, τη λύση των μυικών συσπάσεων, τον περιορισμό των φλεγμονών, την βελτίωση του κυκλοφορικού και της ποιότητας του ύπνου.
  • Head & face massage (Διάρκεια: 20 λεπτά): Χαλαρωτικό μασάζ στο κεφάλι, το πρόσωπο και τον αυχένα. Ανακουφίζει από «αυχενικό σύνδρομο», πονοκεφάλους, ημικρανίες, μειώνει την ένταση της περιοχής και βελτιώνει τον ύπνο.
  • Foot massage (Διάρκεια: 20 λεπτά): Χαλαρωτικό μασάζ στο πέλμα, την ραχιαία επιφάνεια του άκρου ποδός (κουντεπιέ) και πιέσεις ρεφλεξολογίας.