ΕΣΠΑ banner

Εξατομικευμένο πρόγραμμα άσκησης

Με βάση το “αθλητικό” και ιατρικό ιστορικό σας και σε συνάρτηση με τις μετρήσεις που θα πραγματοποιηθούν, θα αξιολογηθείτε και θα δημιουργηθεί το ανάλογο πρόγραμμα άσκησης.

Οποιοδήποτε πακέτο άσκησης επιλέξει ο κάθε ασκούμενος, περιλαμβάνει το σύνολο των μηχανημάτων άσκησης αερόβιας και αναερόβιας ισχύος που υπάρχουν στο χώρο της “Ευεξίας”.

Επίσης περιλαμβάνονται και οι εξής εξειδικευμένες σωματομετρήσεις : Ποσοστό λιπώδους ιστού, ποσοστό μυικής μάζας, εκτίμηση κινδύνου ενδοσπλαχνικού λίπους, υπολογισμός βασικού μεταβολικού ρυθμού (RMR). Οι παράμετροι αυτοί μας βοηθάνε στην λεπτομερέστατη δημιουργία του προσωπικού σας προγράμματος και κινητροδοτούν εσάς ώστε να είστε «βελτιωμένοι» στην επόμενη σωματομέτρηση που θα πραγματοποιήσουμε συγκριτικά.

Ορισμένα από τα σύγχρονα και καινοτόμα μηχανήματα μπορείτε να τα γνωρίσετε παρακάτω:


Πλατφόρμα VertiMax® V8

Προσφέρει μυϊκή ενδυνάμωση όλου του κορμού με απεριόριστο αριθμό ασκήσεων. Με τη μέθοδο των αντιστάσεων με ειδικά σχεδιασμένα λάστιχα. Η καινοτομία της μεθόδου VertiMax® είναι πως καθ’ όλη τη διάρκεια της κάθε μυϊκής προσπάθειας η αντίσταση/επιβάρυνση των λαστίχων παραμένει σταθερή χωρίς να αυξομειώνεται.

 


SkiErg® ΡΜ4

Εναλλακτικός τρόπος αερόβιας/ανερόβιας άσκησης, ανάλογα με τον τρόπο που θα χρησιμοποιηθεί. Μπορεί να συνδυάσει και τους δύο τρόπους άσκησης. Το SkiErg® προσομοιάζει το ski αντοχής με έναν εντυπωσιακό τρόπο γυμνάζοντας ολόκληρο το σώμα και καταναλώνοντας πολλές θερμίδες.

 


MaxuVibe© ΜΧ7– αμφίπλευρη πλατφόρμα δόνησης

Η τελευταία λέξη της αθλητικής τεχνολογίας στις πλατφόρμες δόνησης, καθώς συνδυάζει όλα τα θετικά της δόνησης με την καλύτερη δυνατή ασφάλεια για τον οργανισμό σας. Αυτό συμβαίνει διότι η αμφίπλευρη κίνηση της πλατφόρμας προσφέρει στο σώμα σας τη δυνατότητα απόσβεσης του μεγαλύτερου ποσοστού της δόνησης που δέχεται απ’ το μηχάνημα, λόγω της κατασκευής της ανθρώπινης λεκάνης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ιμάντες αιώρησης TRX

Γυμναστείτε με το βάρος του σώματός σας, «δημιουργήστε» την κατάλληλη αντίσταση με την δική μας απόλυτη καθοδήγηση και ανεβάστε το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης άμεσα και αποτελεσματικά. Οι ιμάντες ΤRX συνδιάζουν και προπονούν: δύναμη, ταχύτητα, καρδιοαναπνευστική αντοχή, ισορροπία.

WDL02491_small

 


Vicore Terra-Core

Νέα δεδομένα στην ολοκληρωμένη προπόνηση των σταθεροποιών μυών του κορμού!
Νέα αίσθηση στη λειτουργική προπόνηση με μία εκπληκτική ασταθή οβάλ επιφάνεια από αέρα!
Το TERRA-CORE σας προκαλεί να ανέβετε στο επόμενο επίπεδο! Ακόμα και η πιο δύσκαμπτη σπονδυλική στήλη, η πιο «προβληματική» ή τραυματισμένη θα βρει τον «δάσκαλό» της στον εξειδικευμένο αυτό ελαστικό πάγκο! Ασφαλέστατη εκγύμναση των σταθεροποιών μυών του κορμού – και όχι μόνο, σε συνδυασμό με μια εντυπωσιακή αίσθηση άνεσης!
Μεγάλη γκάμα ασκήσεων με ιδιαίτερα οφέλη επίσης, και στις παρακάτω παραμέτρους :

  • Προπόνηση ιδιοδεκτικότητας (ισορροπία)
  • Αναερόβια ισχύ (μέτριες/έντονες καρδιοαναπνευστικές ασκήσεις)
  • Έκρηξη/ταχυδύναμη
  • Προπόνηση δύναμης ολόκληρου του σώματος

WDL02501